Advertisement

Tornádó Csehország - Pécs - Időkép Képtár : A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured.

Tornádó Csehország - Pécs - Időkép Képtár : A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured.. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Többen a romok alatt rekedtek. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Csehországban tornádó pusztított és azt olvastam hogy ma minket is elér, közel lakok a határhoz, nagyon félek. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Tíz sérültnek súlyos az állapota.

Halálos tornádó pusztított Csehországban
Halálos tornádó pusztított Csehországban from gdb.rferl.org
Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Többen a romok alatt rekedtek. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. 29 fokos a balaton vize. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Eddig 29 alkalommal nézték meg. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében.

Apocalyptic horrifying video of a massive tornado recorded from a house in czech republic. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Lesújtó videós felvételek a halálos csehországi tornádóról ...
Lesújtó videós felvételek a halálos csehországi tornádóról ... from cdn.liner.hu
Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Apocalyptic horrifying video of a massive tornado recorded from a house in czech republic. Bár csak esőt mond, vihart meg orkán erejű szelet. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Videón a csehországban pusztító tornádó. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. 29 fokos a balaton vize. Eddig 29 alkalommal nézték meg. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

Felborult autók, tető nélküli házak, letarolt temető - így ...
Felborult autók, tető nélküli házak, letarolt temető - így ... from 24.p3k.hu
A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Ökölnyi jégdarabokat köpködő tornádó tarolta le csütörtökön a csehország délkeleti részén, a magyar határtól mindössze 100 kilométerre fekvő hodonínt és környékét. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

Első fázisa az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, ekkor létrejön jellemző tölcsér formája is.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Romok és autóroncs luzice faluban 2021. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Eddig 29 alkalommal nézték meg. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Posting Komentar

0 Komentar